• Login
 • 0

  Geen producten in je winkelmand.

Wat heb je nodig?

Om mee te doen heb je het volgende nodig:
 1. Tijd & aandacht.
  Met stip op nummer 1. Dit is geen training die je op je telefoon doet terwijl je naast je tv kijkende partner op de bank zit. De eerste filmpjes lukt dat nog wel, maar zodra het echt over jou gaat, haal je het beste uit de training als je op een rustige plek zit en tijd hebt om ongestoord en aandachtig mee te doen.
 2. Pen en papier
  Het kan handig zijn om een notitieboekje te hebben waar je aantekeningen in maakt. Je kunt er iets speciaals van maken door het op te leuken met een spreuk of afbeelding of er één bewust voor aan te schaffen. Dan is het een speciaal boekje dat bij deze training hoort. Je kunt er bijvoorbeeld je inzichten in kwijt of de dingen waar je nog mee aan de slag wilt.
 3. Planning
  Je doet deze training in je eigen tempo. Dat vraagt van jou dat je tijd vrij maakt. Tip: zet het alvast in je agenda voor de komende tijd.
   
 4. Jezelf
  Je gaat met jezelf aan de slag en gaat verder kijken dan de oppervlakte. Dus een beetje moed en kwetsbaarheid, dat kun je ook gebruiken. En humor. Soms is het het meest helpend om af en toe ook om jezelf te lachen.Tip! Als je wilt, kun je lid worden van deze besloten Facebookgroep!
BEKIJK ALLE Voeg notitie toe
JIJ
Voeg een reactie toe
 
© 2022 Praktijk EFT-Aalten - Powered by Maatos